Audition för All Shook Up ordnas lördag 8.1.2022 och söndag 9.1.2022!

11.12.2021 kl. 12:50
Nu söker vi dig som är intresserad av att stå på scenen i musikalen All Shook Up på Raseborgs Sommarteater sommaren 2022!

Vi söker främst unga vuxna (18+) och vuxna, men yngre förmågor är också välkomna att komma på audition. Vi söker nämligen även sångare och dansare för masscener och större musiknummer. Vi ser gärna att du som söker har viss sångvana. Audition ordnas lördagen den 8 januari och söndagen den 9 januari 2022 på TryckeriTeatern i Karis (Torggatan 1, 10300 Karis). Båda dagarna har vi reserverat tid kl. 11-16. Reservera även för säkerhets skull onsdagen 12.1 och torsdagen 13.1 (kvällstid) ifall vi behöver lägga in extra auditions.

Genom att klicka på länken nedan och fylla i alla uppgifter anmäler du dig till auditionen. Vi hoppas att du kan delta både 8.1 och 9.1, men om du av någon orsak bara kan delta en av dagarna så fyller du i det så att vi är medvetna. Anmäl dig senast den 31.12. Ca en vecka innan audition får du ett mejl med mera info.

 

Vad innebär sommarteater?

- Under hela vintern och våren kommer vi att repetera – ibland övar vi scener, andra gånger övar vi sång eller dans. Beroende på rollen har man olika många repetitioner man behöver vara med på, men det är viktigt att man är med när man behövs!

- Vi övar främst på helger i början, mot slutet av repperioden övar vi delvis även vardagskvällar och i juni blir allt som intensivast med upp till 5 rep/vecka. Repperioden pågår 6.2-29.6.2022, och ju närmare premiär vi kommer desto svårare är det att vara frånvarande från repetitioner.

- Under spelperioden 30.6-7.8.2022 spelar vi mellan 2-4 föreställningar i veckan, och då är det inte möjligt att vara frånvarande. Sammanlagt spelar vi 20 föreställningar.

- Om du är beredd att satsa på detta och prioritera sommarteatern, så vill vi jättegärna se dig på audition! Sommarteater är hårt jobb, men också fantastiskt roligt och ett minne för livet!

 

Ytterligare frågor: verksamhetsledare Charlotta Eriksson, info@raseborg.org

 

OBS! Vi tar hänsyn till pandemiläget och följer myndigheternas anvisningar och restriktioner. Det kan uppstå ändringar i den planerade tidtabellen och vi informerar om dessa bl.a.  på vår hemsida och till alla som anmält sig.

 

LÄNK TILL ANMÄLAN: bit.ly/rst-shook-anmalan