Västnyländska Ungdomsringen söker en PRODUCENT för Raseborgs Sommarteater 2019

14.09.2018 kl. 10:08
Är du en person som gillar av att hålla i flera trådar samtidigt? Är du en positiv person som är bra på att engagera andra? Känner du dig redo att jobba för en av Svenskfinlands största teatrar? Ifall du svarade ''JA'' på dessa frågor kan du just vara den person vi letar efter!

Västnyländska Ungdomsringen r.f. söker en producent för Raseborgs Sommarteater 2019.

I egenskap av producent kommer du att leda och koordinera produktionsteamsarbetet. Du kommer att ansvara för ekonomiskuppföljning och avtalshantering. Du fungerar som en kontaktperson för teaterensemblen vid produktionsmässiga frågor. Därtill får du arbeta med flera  intressanta och varierande arbetsuppgifter i ett toppen team för att uppnå målsättningen om att skapa en oförglömlig teaterupplevelse för publiken.

Vi uppskattar att du har kunskap av att driva och leda projekt. Vi ser gärna att du har jobbat tidigare med ekonomiuppföljning och att du är van vid att organisera. Vi hoppas att du är en positiv och glad person som har en god samarbetsförmåga. Kännedom av kulturproduktioner och kulturarbete av olika slag ses som en merit.

Ditt arbetsspråk är svenska men för att klara av arbetsuppgifterna på ett förtjänstfullt sätt krävs goda språkkunskaper i finska. Du bör också ha körkort och tillgång till bil. 

Arbetet inleds redan i oktober 2018 enligt överenskommelse och avslutar i augusti-september 2019 efter slutredovisningen av produktionen. Detta handlar om ett projektarbete där arbetsmängden kommer att variera under projektperioden. 

Som arbetsplats fungerar Raseborgs Sommarteater, Västnyländska Ungdomsringens kansli samt Raseborgsområde med omnejd. Du har tillgång till arbetsutrymme vid Västnyländska Ungdomsringens kansli i Karis. Övningarna för teaterensemblen äger rum för det mesta i Karis och vid sommarteaterscenen.

Ifall du är intresserad av uppgiften kan du lämna in en fritt formulerad ansökan med löneanspråk och CV per epost till info@vnur.org senast fredagen den 28 september kl. 12. Ifall du vill göra detta arbete via ett företag kan du lämna in en offert för detta projekt. Arbetsintervjuerna kommer att ordnas den 2 oktober i Karis.

Vid eventuella frågor kan du vara i kontakt med Västnyländska Ungdomsringens ordförande Henrik Wickström per epost (henrik.wickstrom94@gmail.com). Frågor per telefon kan ringas till ordförande torsdagen den 20 september kl. 12-15. 

Västnyländska Ungdomsringen r.f. driver Raseborg sommarteater sedan den grundades år 1966. Varje år samlar sommarteatern tusentals människor i olika åldrar för att del av en unik och spektakulär teaterföreställning ute vid Raseborgs slottsruiner.