Är du #medRingen ?

19.12.2020 kl. 12:56
Västnyländska Ungdomsringen lämnar snart ett tufft år bakom sig, men vill ändå se framåt trots de käppar som lagts i hjulen och trots de som fortfarande hänger kvar. Därmed uppkom kampanjen #medRingen.

Kulturen i Västra Nyland lider. I enlighet med framfarten av COVID-19 och de restriktioner som begränsar samhällsfunktionerna på alla håll behövs innovativt och kreativt tänkande, men framförallt medmänsklighet. Västnyländska Ungdomsringen r.f. vill se framåt och för att lyckas behöver vi stöd från alla håll. #medRingen är en kampanj som strävar efter att på ett säkert sätt behålla kulturlivet ovanför ytan, samtidigt som vi vill försöka garantera kunden tjänsten, kultur i Västra Nyland.

 

Då juletiden kommer emot är det dags att värma någon medmänniskas hjärta med en fin gest. I väntan på sommaren eller ett mer öppet år är presentkort alltid ett säkert alternativ och ett alternativ som garanterar att kunden får den upplevelse han/hon söker. Dessa presentkort går att hitta inne på Luckan Raseborg (för sommarteatern) och inne på Netticket (för TryckeriTeatern). Västnyländska Ungdomsringen erbjuder ytterligare en historieintresserades julklapp; en historik över vår 100-åriga historia, som kan köpas från Luckan Raseborg (eller genom att följa följande länken längst ner i inlägget) eller genom att ta kontakt med vårt kansli (tel: 019 2415035 / 0400 486115 eller per e-post: info@vnur.org).

 

Västnyländska Ungdomsringen har också andra sorters tjänster vid sidan av våra evenemang. I TryckeriTeaterns källare finns nämligen teatergarderoben, full av kläder till alla tillställningar. Därifrån kan man hyra allt från snygga frackar och skinande klänningar, till fräcka maskeradkostymer och historiska klädesplagg. Visste du att Västnyländska Ungdomsringen också har en popcornmaskin, som kan hyras ut till valfria tillställningar och evenemang? Perfekt för en större picknick, eller fotbollsevenemang, då solen börjar värma gräset in på våren.

 

Kulturen har sin andel i våra allas liv och med små handlingar från olika håll kan vi fortsätta hålla nivån på de evenemang och tjänster som erbjuds stabil. Även du kan hjälpa genom att sprida ordet. Dela ett inlägg med hashtaggen #medRingen, återkalla dina bästa kulturupplevelser och prata med dina närmaste om vikten av kulturen. Ifall du är en trogen kulturutövare eller vän av kulturupplevelser och gärna vill jobba med att initiera och hålla kulturlivet levande, ta kontakt med närmaste medlemsförening och bli medlem. Västnyländska Ungdomsringen har ett stort antal medlemsföreningar som tillsammans bygger upp kulturlivet i hela regionen. Nya människor betyder alltid nya idéer och nya tag för ett växande kulturliv kring just dina trakter. Är du #medRingen ?