Sök uppdraget som PRODUCENT på VNUR (förlängd ansökningstid)

02.09.2019 kl. 12:27
Västnyländska Ungdomsringen rekryterar en producent vars uppgift är att leda föreningens olika kulturproduktioner.

Är du intresserad av att jobba i en dynamisk förening som ansvarar för Svenskfinlands största sommarteater?

Västnyländska Ungdomsringen r.f. (VNUR) söker en producent vars uppgift är att producera föreningens kulturproduktioner på Raseborgs Sommarteater och TryckeriTeatern i Karis.

Vi letar efter en person som är initiativtagande, har en god samarbetsförmåga och som är flexibel. Vi hoppas att du är en positiv person som jobbar med glimten i ögat för att uppnå det bästa möjliga slutresultatet. 

Vi uppskattar ifall du har ledarskapserfarenhet samt kunskap i att hantera ekonomi. Tidigare erfarenhet av producentskap i kulturproduktioner är ett plus. Det är även viktigt att du kan använda sociala media.

För att du ska lyckas i ditt arbete bör du ha utmärkt svenska samt goda kunskaper i finska. Körkort är ett måste.
 

De centrala arbetsuppgifterna:

-Att leda VNUR:s kulturproduktioner på Raseborgs Sommarteater och TryckeriTeatern.

-Att utveckla och planera verksamheten i samarbete med föreningens styrelse.

-Att aktivt skapa nya evenemang i VNUR:s regi i samråd med föreningens verksamhetsledare.

-Att marknadsföra föreningens olika produktioner.

-Att samarbeta med våra samarbetspartners.

-Att fungera som vikarie för föreningens verksamhetsledare vid behov.
 

Anställningen är en visstidsanställning med en arbetstid på 80 procent. Det är viktigt att notera att arbetstiden varierar periodvis i enlighet med hur olika produktioner fortskrider.

Anställningen inleds tidigast i slutet av oktober 2019 och avtalet löper ut 31.12.2020. Efter anställningsperioden finns det möjlighet för förlängning av kontraktet.

Som artbetsplats fungerar VNUR:s kontor i Karis. Arbetet kan utföras till vissa delar på distans.

Ifall du blev intresserad av uppgiften så ber vi dig skicka in en fritt formulerad ansökan med meritförteckning samt eventuella referenser och löneanspråk per e-post tillinfo@vnur.org senast 3.10.2019 kl. 15.00. Försenade ansökningar kommer inte att noteras. Arbetsintervjuerna kommer att ordnas  8.10.

Om du har frågor angående uppgiften kan du rikta dem till VNUR:s ordförande per e-post till henrik.wickstrom94@gmail.com eller genom att ringa (0445553885).

Västnyländska Ungdomsringen r.f. är en takorganisation för nästan 40 föreningar i Västnyland. Ringens kansli finns på TryckeriTeatern i Karis.