Projektgruppen bakom Grand Beat består av (från vänster till höger): Linus Mäkelä (Karelia), Felig Lönnquist (VNUR), Charlotta Eriksson (VNUR) och Ida flemmich (Karelia).

Grand Beat - en ny talangjakt för unga musikintresserade

14.08.2019 kl. 12:32
TryckeriTeatern i Karis och Kulturhuset Karelia i Ekenäs ordnar en gemensam talangtävling för unga musikintresserade i höst.

Målsättningen med Grand Beat är att erbjuda en plattform för unga musikintresserade att visa sina talanger. Tävlingen är inriktad till 13-25 - åringar och det maximala antalet deltagare är 20. Tävlingen ordnas på svenska. De som deltar i tävlingen har tillgång till ett ’’house band’’.

Grand Beat består av två semifinaler och en final. Semifinal 1 ordnas på Karelia onsdag den 23.10 kl. 19 och semifinal 2 på TryckeriTeatern torsdagen den 24.10 kl. 19. Finalen äger rum på tryckeriTeatern lördagen den 26.10 kl. 19.

Under varje semifinal väljer en jury vilka alla som går till finlaen. Jurymedlemmarna är yrkesproffs inom musik- och kulturbranschen. I juryn kommer vi att se bl.a. Niklas Rosström och Emma Salokoski. Vinnaren i talangtävlingen utlovas ett pris. 

Under semifinalerna och finalen uppträder även några artister som t.ex. Lilian Young och Clarissa.

Anmälan till talangjakten öppnar 15.8 och slutar 15.9. 

För mer info kan du kontakta arrangörerna per epost musicgrandbeat@gmail.com.