2019 är här!

31.12.2018 kl. 11:22
Ett nytt år är igen här. Vi har nu fått njuta av en lugn jul och snart blir det dags att börja  upptäcka vad det nya året bär med sig. 

Vi i VNUR ser framemot ett händelserikt år. På sommaren blir det dags för Raseborgs Sommarteater med pjäsen ''Jorden runt på 80 dagar'', TryckeriTeatern kommer att erbjuda program under hela året och vi ska fixa ihop intressant och trevligt program för alla våra medlemsföreningar. Det lönar sig att följa våra Facebook-sidor och hemsidor för att veta vad som är aktuellt. 


Vi som organisation vill finnas tilll för våra medlemsföreningar. Världen förändras kontinuerligt och de utmaningar som föreningarna stöter på är annorlunda än tidigare. Därmed kommer vi att pröva på nya samarbetsformer internt. Vi kommer bl.a. att ordna gemensamma informationstillställningar för medlemsföreningarna samt göra upp en strategi där vi tillsammans ska fundera på VNUR:s framtid. 

Vi vill påminna alla våra medlemsföreningar om att vi finns till för er och gärna hjälper till. Ifall ni har några frågor ska ni inte tveka att ta kontakt. 

Under år 2019 vill vi uttryckligen försöka skapa verksamhet som riktar sig till barn. Raseborgs Sommarteater kommer att involvera flera barnskådisar men utöver det ska vi under årets lopp försöka ordna  verksamhet som intresserar barn och unga. Vi ser det som en viktig uppgift för oss att här i regionen erbjuda en konstnärlig plattform för våra barn och ungdomar. 

Vi hoppas att det nya året ska bli ett lyckilgt år för er alla. 
Vi vill önska er alla ett gott nytt år 2019!


Henrik Wickström     
Ordförande     
VNUR

Annika Gustafsson 
Vice ordförande
VNUR       

Charlotta Eriksson
Verksamhetsledare 
VNUR