Över 2000 åskådare såg Mannerheim-mannen och myten på TryckeriTeatern - turné planeras för hösten 2019

10.12.2018 kl. 09:23
Mannerheim-mannen och myten i regi av Sven Sid spelades för sista gången den här hösten 5.12 inför en slutsåld teatersalong.
Pjäsen ''Mannerheim-mannen och myten '' av Per-Erik Lönnfors och Johan Storgård sågs denna höst av ca 2200 åskådare på TryckeriTeatern. 

-Detta är ett ytterst fint resultat, vilket vi inte hade räknat med. Vi hade några slutsålda föreställningar denna höst vilket bevisar att pjäsen fallit i god jord hos publiken i Västnyland, säger Västnyländska Ungdomsringens ordförande, Henrik Wickström.  

Trots att föreställningarna för den här hösten är slutspelade, kunde VNUR meddela i samband av sista föreställningen att pjäsen får fortsättning iform av en turné hösten 2019. Tanken är också att några föreställningar ska ges på TryckeriTeatern hösten 2019.

-Vi har fått mycket förfrågningar om att gästspela med den här pjäsen på andra orter. Även skolor har kontaktat oss i hopp om att vi kunde erbjuda några skolföreställningar. Tack vare den inplanerade turnén har alla dem som missat pjäsen en chans att se den nästa höst, säger Wickström.

Mer info gällande föreställningsdatum och spelorter publiceras senare under vintern på www.tryckeriteatern.org samt på TryckeriTeaterns Facebooksida. 

VNUR vill rikta ett stort tack till alla som besökt TryckeriTeatern denna höst!  

För mer info:

Henrik Wickström, ordförande, VNUR
044 555 3885