Producent/produktionsansvarig Raseborgs sommarteater 2015

19.11.2014 kl. 23:03
Raseborgs Sommarteater är den största sommarteatern i Svenskfinland med sina drygt 1000 fasta sittplatser. Sommarteater vid Raseborgs slott inleddes år 1966. Arrangör har sedan starten varit Västnyländska Ungdomsringen VNUR rf.

Sommaren 2015 sätter vi upp en älskad klassiker: Emil i Lönneberga av Astrid Lindgren. Nu söker vi dig energiska och positiva person att fungera som producent för denna uppsättning. Du kommer att ha huvudansvaret för att driva och genomföra produktionen. I uppgifterna ingår att skapa och etablera samarbete med relevanta samarbetspartners för projektet. Du kommer att ansvara för planeringen och genomförandet av all verksamhet inom ramen av produktionen och ha budgetansvar där fortlöpande ekonomisk uppföljning och redovisning ingår. I uppgifterna ingår även att söka ytterligare finansiering av produktionen.

Vi förutsätter att du har en mycket god kännedom om och erfarenhet av att driva och koordinera kulturprojekt, med fördel inom scenkonstområdet. Vi söker en utåtriktad person med god samarbetsförmåga och vana att genomföra projekt med en given budget. Vi ser gärna att du har förmåga och erfarenhet av att koordinera projekt med ett flertal partners och att du kan arbeta självständigt är av stor vikt. Vi föutsätter även att du har ett brett kontaktnät inom området och att du har en god förmåga att uttrycka dig i tal och i skrift på svenska och finska.
Eftersom sommaren 2015 är här "i ett nafs" och vi inte har tid att spilla så hoppas vi få dina fritt formulerade ansökan med löneanspråk senast 28.11.2014 på e-post: info@vnur.org. Har du frågor ring då Peppe Krook tfn. 040 5793 520.

http://www.raseborg.org/start/