64644.jpg

Charlotta Eriksson vald till ny verksamhetsledare för Västnyländska Ungdomsringen r.f.

11.07.2018 kl. 15:03

Ekenäsbon Charlotta Eriksson, 34, har valts av Västnyländska Ungdomsringens styrelse till föreningens nya verksamhetsledare. Eriksson kommer att inleda sitt arbete hos VNUR den 6.8. Hennes avtal är tidsbundet och löper ut den 31.12.2019.  

Eriksson är till sin utbildning filosofie magister. Hon har tidigare jobbat bl.a. på Fotocentrum Raseborg i Karis och för Stiftelsen för Åbo Akademi som museiassistent på museet Ett hem i Åbo. 

Verksamhetsledaren kommer att ansvara för de administrativa uppgifterna för föreningen. Därtill kommer hon att ansvara för kommunikationen mellan VNUR och medlemsföreningarna tillsammans med VNURs styrelse. Verksamhetsledaren kommer också att hjälpa VNUR i olika kulturproduktioner.  

Verksamhetsledaren kommer att arbeta vid VNURs kontor på TryckeriTeatern i Karis. 

-Jag ser framemot att kavla upp ärmarna och komma igång med arbetsuppgifterna och att lära känna och utveckla VNURs verksamhet och samarbetet med medlemsföreningarna. Jag hoppas och tror att jag kan hämta nya fräscha idéer och synvinklar till verksamheten som hjälper oss att utvecklas vidare, säger den nyvalde verksamhetsledaren Charlotta Eriksson.

-Vi är glada över att få Charlotta som verksamhetsledare för VNUR. Vi ser verkligen framemot hennes arbetsinsats hos oss, säger VNUR:s ordförande Henrik Wickström.

Under ansökningstiden togs emot sammanlagt 18 ansökningar. VNUR vill tacka alla dem som sökt till uppgiften.


Tilläggsuppgifter:

Henrik Wickström
Ordförande, VNUR
044 555 3885
henrik.wickstrom94@gmail.com

Charlotta Eriksson
Ny verksamhetsledare fr.o.m. 6.8
040 7628120
charlotta.eriksson@ymail.com